Meniu Închide

Sprijină FePAL

Suportul tău financiar ne ajută să dezvoltăm activități pentru copiii din România.

Alătură-te Federației

Dacă dorești să sponsorizezi Federația Părinților și Aparținătorilor Legali din România te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail parinti@fepal.ro pentru a discuta și a îți pune la dispoziție contractul adaptat tipului de sponsorizare pe care dorești să o faci.

Direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2020

Dacă dorești ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care l-ai plătit statului pentru salariul din anul 2019, să sprijini activitatea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali, o poți face până la data de 25 mai 2020.

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, iar prin completarea formularului transmiți statului modul în care doriești să fie cheltuită o parte din impozitul tău pe venit.

Voluntariat pentru activitățile Federației

Dacă dorești să participi ca voluntar la proiectele și activitățile Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail parinti@fepal.ro.

 

Poti să ne sprijini altfel?

Dacă doresti sa sprijini FePAL altfel, te rugam sa ne trimiti email.