Meniu Închide

Luați “foarfeca” și propuneți-le spre eliminare

19 Noiembrie 2019 / foto: Kayla Farmer/unsplash.com

Asociația „Human Catalyst”, FePAL – Federația Părinților și Aparținătorilor legali din România și Grupul Civic „Părinții cer schimbare” vin în sprijinul “Comisiei de tăiat hârtii”.

În eforturile de a reduce birocrația din unitățile de învățământ, în perioada 18 – 28.11.2019, Asociația „Human Catalyst”, în calitate de membru al „Comisiei de tăiat hârtii” din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, a organizat un proces de consultare a cadrelor didactice și a personalului din educație.

FePAL – Federația Părinților și Aparținătorilor legali din România și Grupul Civic „Părinții cer schimbare”, alaturi de Asociația „Human Catalyst”, salută inițiativa lansată recent de către Ministerului Educației și Cercetării și vin în sprijinul “Comisiei de tăiat hârtii” și vă invită să propuneți acele documente pe care le considerați inutile. Consultarea se desfășoară sub forma unui sondaj online.

Propunerile dvs. vor fi centralizate și transmise direct „Comisiei de tăiat hârtii” din minister, spre a fi luate în considerare.

Update! Aici găsiți raportul acestei acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *